Download de app van het Kleverparkfestival!

Download nu de app met alle informatie over het Kleverparkfestival. Alle informatie en een handig programma overzicht. Ga naar m.twoppy.com/kpf15


Kleverparkfestival zaterdag 20 mei 2017, 10.00 – 17.00 uur
‘Beleef ‘t verschil’

De 33 e editie van het Kleverpark Festival staat voor de deur en wordt nog leuker, verrassender, spannender, uitgebreider en leerzamer dan voorgaande jaren. Op zaterdag 20 mei veranderen Kleverparkweg, Schotersingel en Van Ostadestraat in het Kleverparkfestival- terrein met veel echte Haarlemse producten, mode, ‘good food’, accessoires, workshops, muziek en in de aangrenzende straten een gezellige rommelmarkt. Een dag die jong en oud niet mag missen.

Beleef het verschil
Het Kleverparkfestival speelt in op de behoefte van de huidige consument, die verder kijkt dan zijn neus lang is en steeds meer geïnteresseerd is in de verhalen achter de producten dat hij koopt. Wat eet je, waar komt het vandaan en wat zijn betere alternatieven voor bewuster en gezonder leven. Tijdens het festival kan je er direct mee aan de slag: probeer, voel, proef, koop en beleef het verschil!

Kramen en live muziek
Bezoek de bijna honderd lokale ondernemers die een variatie aan producten bieden in food, kunst, mode en design. Diverse artiesten zorgen voor spetterende optredens en geven het festival een muzikale omlijsting. De bezoekers die genoeg geleerd hebben kunnen lekker slenteren langs de kramen of loungen rondom het podium onder het genot van een hapje of een drankje. Haarlem105 verzorgt de uitzending vanaf het centrale podium.

Kinderrommelmarkt
In de straten rond de Kleverparkweg vind je al vanaf vroeg in de ochtend de gezellige kinderrommelmarkt. Tot en met 19 mei 2017 kunnen kinderen t/m 12 jaar bij D.I.O. drogisterij een plaatsbewijs aanschaffen om eigen spulletjes te verkopen op de rommelmarkt.

Kinderkaart met activiteiten en cadeautjes
De kinderkaart staat ook dit jaar weer vol met leuke activiteiten en verrassende workshops. Voor €6,00 kunnen de kids zweven in de zweefmolen, knuffelen op de kinderboerderij, grabbelen in de grabbelton en een cadeautje of iets lekkers ophalen bij de diverse winkeliers. Op het speciale ‘Kleverpark Sportveld’ is er een gevarieerd aanbod aan workshops. Op de Schotersingel zijn workshops muziek voor alle leeftijden en staan diverse leuke (kermis)attracties waar je je helemaal kunt uitleven. De kinderkaart is er voor kinderen van 0 t/m 12 jaar en is verkrijgbaar op diverse herkenbare verkooppunten op het festival.

Het Kleverparkfestival is een initiatief van de Ondernemersvereniging Kleverpark.

Haarlemse Ondernemers: Doe met ons mee!
Ben jij een Haarlemse Ondernemer, verkoop je originele, duurzame, creatieve of bijzondere producten en wil je een kraam huren om deel te nemen aan ons festival? Stuur dan een mail naar kleverparkfestival@winkelcentrumkleverpark.nl en vermeld daarin wat je het Kleverparkfestival te bieden hebt. De organisatie van het Kleverparkfestival bekijkt vervolgens of jouw aanbod aanvullend is op de reeds ingeschreven ondernemers en laat je weten of je bent geselecteerd om deel te nemen. Het Kleverparkfestival 2017 is een initiatief van Ondernemersvereniging Kleverpark.